Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 24
Polewa lustrzana do ciast
Polewa lustrzana do ciast Prosta, lśniąca polewa do pokrywania owoców i robienia lustrzanej powłoki na ciastach. Składniki: 210 ml wody25 g cukru20 g skrobi ziemniaczanej50 ml wody1 łyżka soku cytrynowego Sposób przygotowania: 210 ml wody gotujemy w rondelku o grubym dnie. Skrobię, cukier, sok cytrynowy łączymy z 50 ml wody, mieszamy. Gotową masę wlewamy cienkim strumieniem...
Przepisy z bloga
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 27
Murzynek z truskawkamiUpieczemy ciasto bardzo popularne,... ⇖ 26
Sałatka ziemniaczana z sosem greckim Bardzo smaczna... ⇖ 29
Sałatka wiosenna rzodkiewkowaProsta sałatka z rzodkiewki,... ⇖ 31
Kiełbasa z cebulą i papryką z patelniProste, swojskie... ⇖ 39