Pollo a la brasa - kurczak po peruwiańsku
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2021/04/pollo-la-brasa-kurczak-po-peruwiansku.html
Pollo a la brasa jest bardzo popularnym daniem w kuchni peruwiańskiej i najczęściej serwowanym daniem w Peru.Jest to potrawa z kurczaka pieczonego na rożnie.Receptura została opracowana przez dwóch Szwajcarów w latach 50 - tych XX wieku.Schuler pracował w branży hotelarskiej w Peru. Opracował on specyficzną metodę przyrządzania kurczaka, obserwując technikę przygotowania kurczaka...
Najnowsze przepisy
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 8
O szynce wieprzowej mówi się w kuchni z szacunkiem, ale i... ⇖ 11
Lekki, a jednocześnie sycący omlet z serkiem wiejskim to... ⇖ 6
Oh, the joy of holiday desserts! There’s something truly... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 69
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 64
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 69
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 78
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 218
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 902
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 677
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 483
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 477
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 424
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 424









































