Najnowsze przepisy
Pyszne, kremowe ciasto na deser, bez pieczenia, idealne.... ⇖ 28
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 34
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 37
Pomarańczowy kurczak po Chińsku
Pomarańczowy kurczak po chińsku, chociaż mówienie, że jest to chińskie danie, jest lekko na wyrost. Danie to powstało w roku 1987, a jego pomysłodawcą jest Chef kuchni Andy Kao, który był wychowany i szkolił się w kuchni francuskiej. Obecnie Pan Kao, odpoczywa na emeryturze na Tajwanie, skąd oczywiście pochodzi. Natomiast samo danie powstało dla amerykańsko… Czytaj dalej Pomarańczowy kurczak po Chińsku Artykuł Pomarańczowy kurczak po Chińsku pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 27
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 63
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 27
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 33
Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 36
Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii na Twoim... ⇖ 48