Pomidorki faszerowane z dyniową nutą

Pomidory! Soczyste, pachnące dojrzałe, pachnące słońcem. Warto je zajadać. Dziś polecę Wam jak wydobyć jeszcze więcej dobroci z pomidora! Dodając mu dodatków! Co nam trzeba? 4 duże pomidory 2 opakowania 200g serka wiejskiego 4 łyżki oleju dyniowego SKARBY POLESIA szczypta soli, pieprzu czarnego uprażone pestek dyni- 6 łyżek 2 długie kabanosy mała spiczasta czerwona … Czytaj...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 52
Przepisy z bloga
Wow, dawno tak się nie bawiliśmy! Ale to nie jest... ⇖ 39
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1995
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 323
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 288
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 244
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 237
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199