Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 105
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 23
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 18
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 23
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 40
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 27
Poświąteczny pasztet z pieczonych i gotowanych mięs

Pasztet z pieczonych i gotowanych mięs, to znakomity sposób na zagospodarowanie mięsnych pozostałości poświątecznych, czy poimprezowych. Do jego przygotowania możemy wykorzystać każdą postać mięsa i kiełbasy. Pieczone, smażone, grillowne czy gotowane. Im bardziej różnorodnie tym pasztet smaczniejszy. Trzeba tylko pamiętać aby wszystkie składniki były świeże, ładnie...
Przepisy z bloga
Zapraszam na wyśmienity serniczek. Sernik z kaszą manną.... ⇖ 569
Przepisów na klopsiki na blogu jest już kilka, bardzo je... ⇖ 373
Dziś przychodzę do Was z propozycją na błyskawiczny w... ⇖ 558
Zupa fasolowa. Gęsta i sycąca. Doskonała na pożywny... ⇖ 426
Ozorki, danie dla smakoszy podrobów. Odpowiednio... ⇖ 644
Dziś zapraszam Was na pysznego kurczaka w sosie curry z... ⇖ 553
Dzień dobry, witam się z wami po dłuższej przerwie i... ⇖ 549
Rolady mielone z pieczarkami zapiekane w boczku, to jeden z... ⇖ 448
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 752
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417