Powidła śliwkowe
Źródło: https://gotujzprezesem.pl/2020/09/powidla-sliwkowe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=powidla-sliwkowe
Domowe powidła śliwkowe to kolejna obowiązkowa pozycja w mojej spiżarni. Przygotowanie powideł jest tak naprawdę bardzo proste. Najważniejsze są bardzo dojrzałe śliwki węgierki. Takie, które mają już lekko pomarszczoną skórkę, będą najlepsze. Tradycyjne powidła śliwkowe smażymy przez dwa dni, po 1,5 godziny dziennie. Dlatego ważne jest, aby wybrać szeroki garnek z grubym...
Najnowsze przepisy
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 23
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 20
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 31
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 21
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 33
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 39
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 44
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 36
Latem 2011 roku, podczas podróży przez stany północnego... ⇖ 32
Polędwiczka wieprzowa to jedno z najszlachetniejszych... ⇖ 46
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 53
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 43
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 45
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1780
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1138
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 695
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 610
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 596
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 579
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 558
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 482
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 478
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 460









































