Powidła ze śliwek węgierek – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2019/09/powida-ze-sliwek-wegierek-kuchnia.html
Powidla ze sliwek wegierek - kuchnia podkarpackaNie bede przekonywac, ze domowe powidla sa najlepsze, bo to sprawa oczywista, ale bede Was przekonywac, ze mozna przygotowac powidla bez mieszania ich podczas kilkugodzinnego gotowania na wolnym ogniu. Juz w ubieglym roku przetestowalam sposob Pan z Kola Gospodyn Wiejskich w Rogoznicy (gmina Glogow Malopolski) i w tym roku do niego wracam, poniewaz s...
Najnowsze przepisy
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 9
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 18
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 11
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 15
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 31
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 25
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 114
Przepisy z bloga
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 30
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 103
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 608
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 531
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 509
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 448
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 416
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 407
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 406
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 286
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 279
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 277








































