Przecier pomidorowy (Termorobot MRK 18)
Źródło: https://kasia-gotuje.pl/przecier-pomidorowy-termorobot-mrk-18/
Składniki: Wykonanie przecier pomidorowy: 2.Póżniej gotować przecier 120 C, czas 30 min, obroty 1.Po tym czasie otworzyć zaślepkę (Uwaga gorąca!)Wsypać 5 g soli i cukru.Zamykam zaślepkę i miksuję,obroty 10,czas 10 s.Jeszcze raz powtórzyć czynność miksowania.Po tym czasie przelać przecier do wyparzonych słoików,zamknąć słoiki i postawić do góry dnem do wystygnięcia.Smacznego!
Najnowsze przepisy
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 7
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 10
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 23
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 21
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 76
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 36
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 524
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 112
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 59
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 68
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 1163
Cześć! Dzisiaj robimy cytrynowe ciasto z cukinii mojej... ⇖ 74
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 603
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 524
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 505
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 443
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 412
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 405
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 398
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 281
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 275
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 274







































