Przecier pomidorowy (Termorobot MRK 18)
Źródło: https://kasia-gotuje.pl/przecier-pomidorowy-termorobot-mrk-18/
Składniki: Wykonanie przecier pomidorowy: 2.Póżniej gotować przecier 120 C, czas 30 min, obroty 1.Po tym czasie otworzyć zaślepkę (Uwaga gorąca!)Wsypać 5 g soli i cukru.Zamykam zaślepkę i miksuję,obroty 10,czas 10 s.Jeszcze raz powtórzyć czynność miksowania.Po tym czasie przelać przecier do wyparzonych słoików,zamknąć słoiki i postawić do góry dnem do wystygnięcia.Smacznego!
Najnowsze przepisy
Zdarza Ci się zauważyć, że po lecie skóra wygląda na... ⇖ 11
Jesień to idealny moment na eksperymenty w kuchni –... ⇖ 11
Przepyszny placek do barszczu, który znakomicie sprawdzi... ⇖ 102
Kurczak pieczony z warzywami to pyszne i proste danie, to... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 36
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 47
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 1128
Cześć! Dzisiaj robimy cytrynowe ciasto z cukinii mojej... ⇖ 63
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 196
Pulpety w sosie własnym to prosty sposób na pożywny i... ⇖ 129
Pieczone Szparagi w Boczku to prosty sposób na elegancką... ⇖ 138
Gotowanie szparagów przed pieczeniem jest opcjonalne. Dla... ⇖ 152
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2137
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1150
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 995
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 902
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 886
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 656









































