Przegrzebki w sosie mignonnette
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2020/08/przegrzebki-w-sosie-mignonnette.html
Nasze ulubione owoce morza <3Składniki:250 g przegrzebków opłukanych pod zimną wodą2 łyżeczki czerwonego octu winnego1 łyżeczka musztardy Dijon3 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia3 łyżki posiekanej szalotki3/4 łyżeczki soli3/4 łyżeczki grubo mielonego czarnego pieprzu1 mały ogórek1/3 szklanki pokrojonej w drobno kostkę...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 10
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 8
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 12
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 17
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 27
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 30
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 51
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 52
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 563
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 482
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 477
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 397
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 376
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 235
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 235









































