Przegrzebki w sosie mignonnette

Nasze ulubione owoce morza <3Składniki:250 g przegrzebków opłukanych pod zimną wodą2 łyżeczki czerwonego octu winnego1 łyżeczka musztardy Dijon3 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia3 łyżki posiekanej szalotki3/4 łyżeczki soli3/4 łyżeczki grubo mielonego czarnego pieprzu1 mały ogórek1/3 szklanki pokrojonej w drobno kostkę...
Najnowsze przepisy
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 6
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 11
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 12
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 85
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 58
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 58
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 62
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 48
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 80
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2002
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 291
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 239
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 203