Przegrzebki w sosie mignonnette

Nasze ulubione owoce morza <3Składniki:250 g przegrzebków opłukanych pod zimną wodą2 łyżeczki czerwonego octu winnego1 łyżeczka musztardy Dijon3 łyżki oliwy z pierwszego tłoczenia3 łyżki posiekanej szalotki3/4 łyżeczki soli3/4 łyżeczki grubo mielonego czarnego pieprzu1 mały ogórek1/3 szklanki pokrojonej w drobno kostkę...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 6
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 107
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 88
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 86
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 76
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 108
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204