Przekąska filmowa od Makłowicza i najlepsze filmy o gotowaniu
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2018/05/przekaska-filmowa-od-makowicza-i.html
Z racji tego, ze dzisiejszy dzien jest wolny dla wiekszosci ludzi w tej strefie kulturowej, w tym dla mnie, gdyz obchodzimy swieto pracy/Jozefa rzemieslnika (niepotrzebne skreslic), spora czesc z tej wiekszosci spedza ten dzien korzystajac z internetowych serwisow filmowych, ktore prowadza (z powodzeniem) ogromna ekspansje na tereny do tej pory zajete tylko przez telewizje. Dla nich wszystkich mam...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 9
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 8
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 12
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 17
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 27
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 44
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 47
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 119
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 109
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 110
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 141
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 562
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 481
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 476
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 397
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 376
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 235
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 235









































