Przepis na cannelloni ze szpinakiem i mozzarellą w sosie pomidorowym

foto Fabryka SiłyCannelloni ze szpinakiem i mozzarellą w sosie pomidorowymWartości odżywcze:Energia: 786 kcalWęglowodany: 84 gTłuszcz: 30 gBiałko: 40 gSkładniki:Makaron pełnoziarnisty - 1,25 szklanki (110 g) Szpinak (świeży) - 13 garści (250 g) Ser mozzarella - 2,25 porcji (65 g) Przecier pomidorowy - 0,75 szklanki (160 g) Oliwa z oliwek - 1,5 łyżki (14 g) Sól - 1...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 24
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 96
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Fit Bajgle (domowe) – śniadaniowy hit!Masz ochotę na... ⇖ 23
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 42
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2124
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 281
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276