Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 92
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 22
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 17
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 22
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 34
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 26
Przepis na soczewice z ryżem, mieszanką warzyw włoskich i orzechami włoskimi

foto Fabryka Siły Wartości odżywcze:Energia: 786 kcalWęglowodany: 116 gTłuszcz: 20 gBiałko: 27 gSkładniki:Soczewica czerwona - 0,25 szklanki (50 g) Ryż brązowy - 0,5 szklanki (95 g) Mieszanka warzyw, włoska - 3 porcje (300 g) Orzechy włoskie (obrane) - 0,75 garści (21 g) Oliwa z oliwek - 1,5 łyżeczki (6 g) Sposób przygotowania:1. Soczewicę i ryż ugotuj zgodnie z instrukcją...
Przepisy z bloga
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 87
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 87
Fit obiady z patelni w 15 minut – 3 przepisy z e-booka... ⇖ 78
Sałatka z rukolą, truskawkami i serem feta – idealna na... ⇖ 69
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 751
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417