Najnowsze przepisy
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 15
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 20
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 15
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 30
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 29
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 38
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 22
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 21
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 43
Przepis na Tiramisu (termorobot mrk 18)

Skłądniki: Tiramisu Wykonanie: 1. Przygotowuję napar z kawy, do miseczki wlewam 200 ml wrzącej wody dodaję kawę, rozpuszczam i zostawiam do przestudzenia. 2.Jajka myję i sparzam wrzątkiem.Odzielam żółtka od białek. 3.W naczyniu miksującym umieszczam motylek, wlewam 200 ml mocno schłodzonej śmietanki, zamykam pokrywę dzbanka i ubijam śmietanę, czas 1 min, prędkość 4. Ubitą śmietanę przekładam...
Przepisy z bloga
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 43
Pulpety w sosie własnym to prosty sposób na pożywny i... ⇖ 28
Pieczone Szparagi w Boczku to prosty sposób na elegancką... ⇖ 52
Gotowanie szparagów przed pieczeniem jest opcjonalne. Dla... ⇖ 62
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 601
Cześć! Dzisiaj robimy super szybki i smaczny obiad,mam... ⇖ 53
Sałatka gyros to prawdziwy kulinarny most między ulicznym... ⇖ 84
Zupa pieczarkowa. Brzmi jak klasyk, prawda? I słusznie! W... ⇖ 54
Beza to jeden z tych deserów, które potrafią przyprawić... ⇖ 93
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 366
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 365
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 318
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 94