Przepis z maminego starego zeszytu -Harłowiec
Źródło: https://mojewyroby.wordpress.com/2019/09/28/przepis-z-maminego-starego-zeszytu-harlowiec/
Bardzo dawno go nie pieklam i szkoda bo jest smaczny . skladniki 3 szklanki maki torunskiej 1 kostka margaryny 4 zoltka 17 dag cukru krysztalu 2 lyzeczki proszku do pieczenia lyzeczka octu cukier waniliowy wszystkie skladniki wyrabiamy na jednolita mase i dzielimy na 3 czesci. Do jednej czesci dajemy kakao tak ok 1 lyzka i... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 15
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 100
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 24
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 23
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Składnik kapusta włoska rozdzielić liście ,każdy jeden... ⇖ 966
Składniki pomidorki koktajlowe 7 sztuk może być więcej... ⇖ 790
Ciasto ucierane owocowe -super ciasto bo można je upiec... ⇖ 701
Dawno go nie jadłam a sezon na maliny więc się skusiłam... ⇖ 964
Musiałam zrobić to ciasto bo mi zostało troszkę sera we... ⇖ 757
4 pojedyncze filety z kurczaka słoiczek pesto pomidorki... ⇖ 705
Ciasto szpinakowe z masą jogurtową itruskawkami masa 2... ⇖ 786
potrzebne składniki 1 opakowanie borówek mrożonych lub... ⇖ 749
2 woreczki ryżu ugotowanego przyprawy kapusta pekińska... ⇖ 873
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 432
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 410
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 329
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 324
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 279
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 211
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 189
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 163
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 152
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 139









































