Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 11
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 11
Wprowadzenie do tatara z łososia z cebulą i ogórkiem Co... ⇖ 11
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 31
przetwory na zimę - dżem rabarbarowy z imbirem

W tym roku po raz pierwszy skusilam sie i przygotowalam dzem z rabarbaru. Korzenie tego przepisu siegaja kuchni skandynawskiej, a w Internecie znalezc go mozna pod nazwa hiram skandynawski. Choc podobno z ta nazwa niezupelnie to prawda, bo Hiram to pseudonim szwedzkiej autorki ksiazek kulinarnych, Märit Huldt, ktora popularyzowala robienie przetworow domowych przez pol XX wieku. Tak czy siak, se...
Przepisy z bloga
Sernik z mlekiem skondensowanym to jeden z moich ulubionych... ⇖ 580
Przepyszny sernik na tradycyjnym kruchym spodzie, kremowy i... ⇖ 791
Polecam Wam przepis na lekką, letnią sałatkę z rukoli z... ⇖ 931
Pyszne jajka faszerowane zielonym groszkiem to doskonała... ⇖ 761
Jajka faszerowane pieczarkami nie tylko doskonale smakują,... ⇖ 806
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 268
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 81
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 80
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 67
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 67
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 67
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 63
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 61
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 59