Pstrąg tęczowy pieczony z masłem koperkowo-czosnkowym

Delikatna , lekka ryba o smaku koperku, masla i czosnku. Dla wielbicieli ryb i dla tych co za nimi nie przepadaja. Nie ma w niej ani odrobiny charakterystycznego posmaku ryby, ktorego tak niektorzy nie lubia. Jest za to aromat cytryny, czosnku i koperku.2 pstragi teczowe2 lyzki masla1/2 peczka koperku3 zabki czosnkupieprz cytrynowypieprz bialykilka listkow swiezego tymiankusol6 plasterkow cytryny&...
Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 4
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 16
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 11
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Kruche ciasteczka na bazie twarogu z jabłkiem to idealny... ⇖ 429
Dawno mnie tu nie było, ale niestety czasu brak, dlatego... ⇖ 539
Andruty, bo tak właśnie nazywała je moja babcia często... ⇖ 1166
W związku z tym że moje dziecię zachorowało na ospę... ⇖ 581
Prosta w wykonaniu a zarazem efektowna sałatka z kilku... ⇖ 9957
Tradycyjny deser, który jako dziecko kupowałam w szkolnym... ⇖ 761
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2091
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 307
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 269