Pstrąg z grilla

Dziś obok mięsa grillujemy rybę a konkretnie pstrąga. Składniki:-świeże patroszone pstrągi-biała i czerwona cebula-sól, pieprz, czosnek niedźwiedzi-masło Ryby myjemy i dokładnie osuszamy.Od środka i na zewnątrz przyprawiamy solą i pieprzem.Cebulę kroimy w plastry.Do środka dajemy czosnek niedźwiedzi i ok. 1 dkg masła.Na folii aluminiowej układamy...
Najnowsze przepisy
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 21
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 20
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 104
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 265
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 393
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1892
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 296
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 265
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 257
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 222
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 209
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 188