Pstrąg z grilla

Dziś obok mięsa grillujemy rybę a konkretnie pstrąga. Składniki:-świeże patroszone pstrągi-biała i czerwona cebula-sól, pieprz, czosnek niedźwiedzi-masło Ryby myjemy i dokładnie osuszamy.Od środka i na zewnątrz przyprawiamy solą i pieprzem.Cebulę kroimy w plastry.Do środka dajemy czosnek niedźwiedzi i ok. 1 dkg masła.Na folii aluminiowej układamy...
Najnowsze przepisy
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 12
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 10
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 12
Przepis na pomidorowy ryż zapiekany z tofu. To propozycja... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 123
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 282
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 406
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 757
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 292
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 243
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 179
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 172