Pstrąg z patelni
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/10/pstrag-z-patelni.html
Najprostszy sposób na przyrządzenie ryby. Składniki:-świeże pstrągi-cebula-sól, pieprz-czosnek niedźwiedzi-olej-masłoRyby pozbawiamy głów i płetw, myjemy i dokładnie osuszamy.Przyprawiamy solą i pieprzem, w środku posypujemyczosnkiem niedźwiedzim.Do środka wkładamy plasterki cebulii odstawiamy na ok. godzinę.Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy trochę...
Najnowsze przepisy
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 13
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 52
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 72
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 167
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 323
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 449
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2830
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2115
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1462
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 849
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 752
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 683
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 653
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650









































