Pstrąg z patelni
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/10/pstrag-z-patelni.html
Najprostszy sposób na przyrządzenie ryby. Składniki:-świeże pstrągi-cebula-sól, pieprz-czosnek niedźwiedzi-olej-masłoRyby pozbawiamy głów i płetw, myjemy i dokładnie osuszamy.Przyprawiamy solą i pieprzem, w środku posypujemyczosnkiem niedźwiedzim.Do środka wkładamy plasterki cebulii odstawiamy na ok. godzinę.Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy trochę...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 17
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 19
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 19
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 17
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 18
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 49
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 153
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 311
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 437
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 585
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 513
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 489
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 386
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 378
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 265
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 261
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 255









































