Pstrąg z patelni
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/10/pstrag-z-patelni.html
Najprostszy sposób na przyrządzenie ryby. Składniki:-świeże pstrągi-cebula-sól, pieprz-czosnek niedźwiedzi-olej-masłoRyby pozbawiamy głów i płetw, myjemy i dokładnie osuszamy.Przyprawiamy solą i pieprzem, w środku posypujemyczosnkiem niedźwiedzim.Do środka wkładamy plasterki cebulii odstawiamy na ok. godzinę.Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy trochę...
Najnowsze przepisy
To jedna z tych sałatek, które robi się błyskawicznie,... ⇖ 19
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 16
Jeżeli zastanawiasz się Jak Przechowywać Zakwas z... ⇖ 18
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 20
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 26
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 276
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 305
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 430
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2006
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1119
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 954
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 871
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 831
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 520









































