Pstrąg z patelni
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/10/pstrag-z-patelni.html
Najprostszy sposób na przyrządzenie ryby. Składniki:-świeże pstrągi-cebula-sól, pieprz-czosnek niedźwiedzi-olej-masłoRyby pozbawiamy głów i płetw, myjemy i dokładnie osuszamy.Przyprawiamy solą i pieprzem, w środku posypujemyczosnkiem niedźwiedzim.Do środka wkładamy plasterki cebulii odstawiamy na ok. godzinę.Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy trochę...
Najnowsze przepisy
Doskonały w smaku sernik z wiśniami, o pomarańczowym... ⇖ 6
Wiele osób nie wyobraża sobie poranka bez kubka mocnej,... ⇖ 10
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 15
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 13
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 10
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 16
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 141
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 300
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 424
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 729
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 586
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 274
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 263
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218









































