Pstrąg z patelni
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/10/pstrag-z-patelni.html
Najprostszy sposób na przyrządzenie ryby. Składniki:-świeże pstrągi-cebula-sól, pieprz-czosnek niedźwiedzi-olej-masłoRyby pozbawiamy głów i płetw, myjemy i dokładnie osuszamy.Przyprawiamy solą i pieprzem, w środku posypujemyczosnkiem niedźwiedzim.Do środka wkładamy plasterki cebulii odstawiamy na ok. godzinę.Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy trochę...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving is one of those magical times of the year when... ⇖ 10
Thanksgiving is such a special time of year, filled with... ⇖ 6
Ah, the magic of an Italian Thanksgiving dinner! Let me... ⇖ 16
Oh, let me tell you about my love for Indian Thanksgiving... ⇖ 11
Thanksgiving is one of those magical times of the year when... ⇖ 10
Thanksgiving is such a magical time of year, isn’t it?... ⇖ 10
Szybciutkie paszteciki garmażeryjne, bez czekania, aż... ⇖ 122
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 137
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 294
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 420
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 911
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 704
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 502
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 496
Witam Kochani! Proste sałatki bez wyszukanych składników... ⇖ 494
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 443
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 433









































