Pstrąg z patelni
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/10/pstrag-z-patelni.html
Najprostszy sposób na przyrządzenie ryby. Składniki:-świeże pstrągi-cebula-sól, pieprz-czosnek niedźwiedzi-olej-masłoRyby pozbawiamy głów i płetw, myjemy i dokładnie osuszamy.Przyprawiamy solą i pieprzem, w środku posypujemyczosnkiem niedźwiedzim.Do środka wkładamy plasterki cebulii odstawiamy na ok. godzinę.Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy trochę...
Najnowsze przepisy
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 12
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 14
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 27
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 22
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 23
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 45
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 152
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 310
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 435
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 568
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 495
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 481
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 404
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 370
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 245
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 245









































