PSTRĄG Z PATELNI

Skladniki:2 pstragi,zabek czosnku,sklarowane maslo do smazenia,koperekcebulkamajeraneksolpieprzcytrynaPrzygotowanie:Pstragi nalezy umyc i osuszyc papierowym recznikiem, a nastepnie zarowno z wierzchu, jak i w srodku posolic, oproszyc pieprzem i skropic sokiem z cytryny. Czosnek, koperek, majeranek, cebulke nalezy posiekac i wymieszac. Ta smakowita mieszanka nalezy wypelnic pstragi i wstawic ...
Najnowsze przepisy
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 9
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 11
Przepis na pomidorowy ryż zapiekany z tofu. To propozycja... ⇖ 10
13.10.2025 Magda Krupnik to jedna z tych zup, które od... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 172
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 55
Szybka, pożywna i pełna białka pasta do chleba to... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 756
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 289
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 242
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 179
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 172