Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 21
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 23
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 31
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 22
Ptysie do nadziewania przepis
Ciasto parzone przygotowałam z mąki orkiszowej. Z podanej ilosci wyszło 16 szt.Składniki:60 g mleka60 g wody60 g masła65 g mąkimąki orkiszowej typ 630pszennej typ 5502 szt jajek L1/3 łyżeczki (dosłownie szczypta soli )Przygotowanie:Wodę, mleko zagotuj z masłem, dodaj mąkę i szybko mieszaj az składniki się połączą ok. 2-3 minuty a ciasto będzie błyszczące. Odstaw i ostudź. Wbijaj jaja po jednym i miksuj do momentu powstania jednolitego, gęstego ciasta. Przełóż je do...
Przepisy z bloga
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
W piekarni kupuję chleb lniany, ale ostatnio nie mogę go... ⇖ 48
Pierogi z kiszoną czerwoną kapustą, grzybami doprawione... ⇖ 29
Kisiel. Nie zawsze go lubiłam w dzieciństwie. Był dla... ⇖ 33
Masełko pomidorowe przygotujesz w kilka minut. Świetne do... ⇖ 43
Chleb gryczany na zakwasie. Zakwas zrobiłam w cztery dni.... ⇖ 48
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3447
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3307
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2194
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 749
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 737
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 718
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 656