Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 37
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 35
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 51
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 50
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 33
Ptysie z kremem
Ptysie z krememPtyś – wyrób cukierniczy z ciasta parzonego przełożonego kremem bezowym, bitą śmietanką lub kremem budyniowym. Z wierzchu posypywany cukrem pudrem.Korpusy na ptysie można także przekładać nadzieniami słonymi i podawać zamiast pasztecików jako gorącą zakąskę lub dodatek do czystych zup.Dziś przepis na ptysie z kremem budyniowymSkładniki na ciasto ptysiowe:-...
Przepisy z bloga
Quiche ze Szparagami na Batatowym Spodzie Niesamowicie... ⇖ 57
Sałatka ze Szparagami i Burratą Wiosna – czas, gdy... ⇖ 56
Wegetariańska Miska z Pieczonym Tofu(do przygotowania w... ⇖ 49
Zapiekany Camembert z Figami, Orzechami i Miodem(do... ⇖ 61