Najnowsze przepisy
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 0
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 15
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 4
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 31
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 28
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 63
Pucharek włoskiego caprese
Caprese wywodzi sie z kuchni wloskiej, jest to salatka przyrzadzona z pokrojonych plastrow mozzarelli, pomidorow, lisci bazylii, oproszona sola i pieprzem. Moja zmiksowana wersja jest ciekawsza i ukryta w pucharku w kolorze wloskiej flagi.Skladniki: (2 porcje)2 kulki mozzarelli w zalewie Galbani4 lyzki mleka3 pomidory 1 papryczka chilli20g lisci swiezej bazylii6 lyzek oliwy z oliweksolpieprz1 bagi...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 428
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 508
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 495
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 483
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 652