Najnowsze przepisy
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 16
Kiełbasa z cebulą i papryką z patelniProste, swojskie... ⇖ 14
Kapusta z kiełbasą i paprykąGotowana kapusta z ulubioną... ⇖ 3
Pudding Brûlée
Pudding Brûlée z owocami. Oczywiście mój Pudding Brûlée to wariacja i lżejsza wersja Crème Brûlée. Sam Crème Brûlée ma mgliste pochodzenie. Oczywiście Francja przychodzi nam na myśl w pierwszej kolejności. I coś w tym jest, bo już w 1691 roku Crème Brûlée pojawił się we francuskich książkach kucharskich. Ale…bo zawsze jest jakieś, XV wieczna Anglia… Czytaj dalej Pudding Brûlée Artykuł Pudding Brûlée pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale...
Przepisy z bloga
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 54
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 28
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 63
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 27
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 35
Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 39
Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii na Twoim... ⇖ 51