Pudding Brûlée
Źródło: https://rafalcook.com/2022/06/05/pudding-brulee/
Pudding Brûlée z owocami. Oczywiście mój Pudding Brûlée to wariacja i lżejsza wersja Crème Brûlée. Sam Crème Brûlée ma mgliste pochodzenie. Oczywiście Francja przychodzi nam na myśl w pierwszej kolejności. I coś w tym jest, bo już w 1691 roku Crème Brûlée pojawił się we francuskich książkach kucharskich. Ale…bo zawsze jest jakieś, XV wieczna Anglia… Czytaj dalej Pudding Brûlée Artykuł Pudding Brûlée pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale...
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 4
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 80
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 21
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 22
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 17
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 424
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 392
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 322
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 317
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 273
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 207
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 186
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 162
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 150
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 138








































