Pudding Brûlée

Pudding Brûlée z owocami. Oczywiście mój Pudding Brûlée to wariacja i lżejsza wersja Crème Brûlée. Sam Crème Brûlée ma mgliste pochodzenie. Oczywiście Francja przychodzi nam na myśl w pierwszej kolejności. I coś w tym jest, bo już w 1691 roku Crème Brûlée pojawił się we francuskich książkach kucharskich. Ale…bo zawsze jest jakieś, XV wieczna Anglia… Czytaj dalej Pudding Brûlée Artykuł Pudding Brûlée pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale...
Najnowsze przepisy
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 9
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 7
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 13
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 13
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 109
Przepisy z bloga
Bouyiourdi to klasyczne greckie meze z fetą, pomidorami i... ⇖ 28
Poznaj przepis na orzechowe espressino – kawowy deser... ⇖ 40
Poznaj przepis na tradycyjne pesto pantesco z wyspy... ⇖ 30
Poznaj historię i najstarszy przepis na staropolskie... ⇖ 36
Kapustnica słowacka to tradycyjna zupa z kiszonej kapusty,... ⇖ 70
Maliniak to puszyste drożdżowe ciasto z malinami, dżemem... ⇖ 47
Historia Fusilli Giganti alla Eoliana Kiedy pierwszy raz... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2011
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 241
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 204