Pudding Brûlée
Źródło: https://rafalcook.com/2022/06/05/pudding-brulee/
Pudding Brûlée z owocami. Oczywiście mój Pudding Brûlée to wariacja i lżejsza wersja Crème Brûlée. Sam Crème Brûlée ma mgliste pochodzenie. Oczywiście Francja przychodzi nam na myśl w pierwszej kolejności. I coś w tym jest, bo już w 1691 roku Crème Brûlée pojawił się we francuskich książkach kucharskich. Ale…bo zawsze jest jakieś, XV wieczna Anglia… Czytaj dalej Pudding Brûlée Artykuł Pudding Brûlée pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale...
Najnowsze przepisy
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 4
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 11
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 12
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 17
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 569
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 497
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 482
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 406
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 370
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 247
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 246









































