Najnowsze przepisy
Pieczone ratatouille – warzywny obiad z piekarnika... ⇖ 28
Cantuccini bez cukru, z syropem piernikowym i migdałami.... ⇖ 22
PULLED PORK, CZYLI SZARPANA WIEPRZOWINA Z SZYBKOWARU

Pulled pork, czyli szarpana wieprzowina to mięso długo pieczone w niskiej temperaturze, a następnie poszarpane przy pomocy dwóch widelców. Zazwyczaj na upieczenie takiego kawałka mięsa potrzeba 8-10 godzin. Ja jednak postanowiłam znacznie skrócić ten czas i przygotowałam szarpaną wieprzowinę w szybkowarze. Wszystko razem zajęło mi 90 minut i miałam gotowe pyszne, mięciutkie...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 482
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 529
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 577
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 565
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 564
Karkówka z warzywami pieczona w naczyniu żaroodpornymto... ⇖ 523
Śledzie po kaszubsku to nic innego jak filety śledziowe w... ⇖ 682
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1302
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 505
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 449
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 355
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 332
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 316
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 315