Pulled pork
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2024/05/pulled-pork.html
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru jest oszałamiająco soczysta i aromatyczna. Mięso praktycznie samo rozpada się, więc poszarpanie zajmuje dosłownie chwilę. Można podawać z bułą, ziemniakami, czy drożdżowymi parowańcami, jak w moim przypadku. Zapraszam do wypróbowania przepisuArek GieSkładniki:1 kg łopatki wieprzowej50 ml oleju1 cebula2 ząbki czosnku1 łyżeczka mielonego chili1 łyżeczka mielonej papryki100 ml passaty pomidorowej1...
Najnowsze przepisy
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 18
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 29
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 50
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 51
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 546
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 471
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 351
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 324
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 244
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 226
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































