Pulpeciki po wietnamsku

Pulpeciki po wietnamsku to soczyste mięsne kuleczki z dodatkiem marchewki w słodkim sosie chili z czosnkiem i imbirem. Miłośnikom kuchni azjatyckiej na pewno będą smakować. Przepis jest prosty, nie wymaga specjalnych umiejętności kulinarnych. Pulpeciki po wietnamsku podałam z ryżem i prostą surówką z kapusty pekińskiej i marchewki. Wypróbujecie? ???? Składniki: Pulpeciki: 750 g mięsa mielonego […] Artykuł Pulpeciki po wietnamsku pochodzi z serwisu Oryginalny smak.
Najnowsze przepisy
Lubicie placki ziemniaczane? Ja bardzo... W tej wersji... ⇖ 11
Witam Kochani! Chleb z dużą ilością błonnika nie tylko... ⇖ 19
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 17
Cześć! Dzisiaj robimy cytrynowe ciasto z cukinii mojej... ⇖ 11
Dziś zapraszam na pyszną, rozgrzewającą i niedrogą... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 64
Zupa z bobem, kaszą bulgur i kurczakiem na wywarze z... ⇖ 103
Deser morelowy z ciasteczkami amaretti to doskonały... ⇖ 148
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 316
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 193
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 192