Pulpety w sosie pieczarkowym

Cześć! Udało mi się wygospodarować troszkę czasu na gotowanie i popisanie. Sezon na przetwory to złodziej czasu. Gdzie się nie obejrzę to coś dojrzewa, coś trzeba zerwać z krzaka, wyszorować i zapakować w słoiki. Ogórki mogę zrywać nawet dwa razy dziennie tak rodzą. Cukinia już aż takiego doglądania nie wymaga, ale co drugi dzień trzeba … Czytaj dalej Pulpety w...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 20
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 19
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 33
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 46
Bigos z bakłażana – lekka i pyszna wariacja bez mięsa.... ⇖ 41
Zupa krem z porów – delikatna, kremowa i rozgrzewająca.... ⇖ 52
Puree z dyni to aksamitny i lekki dodatek, który zachwyca... ⇖ 46
Puszyste i mocno czekoladowe ciasto ze śliwkami –... ⇖ 74
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 146
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204