Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 26
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 22
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 52
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 40
pulpety w sosie pieczarkowym
Czesc!Udalo mi sie wygospodarowac troszke czasu na gotowanie i popisanie. Sezon na przetwory to zlodziej czasu. Gdzie sie nie obejrze to cos dojrzewa, cos trzeba zerwac z krzaka, wyszorowac i zapakowac w sloiki.Ogorki moge zrywac nawet dwa razy dziennie tak rodza. Cukinia juz az takiego dogladania nie wymaga, ale co drugi dzien trzeba wziac spore wiaderko i rwac co wyroslo. W miedzyczasie cz...
Przepisy z bloga
Gulasz z szynki.Szynka jak dla mnie nie jest wdzięcznym... ⇖ 576
Pyszna odmiana mięsa z piersi kurczakaW domu bardzo je... ⇖ 681
Piernik parzony na sztucznym miodzie.Tańsza alternatywa... ⇖ 583