pulpety z mozzarellą w sosie pomidorowym
Źródło: http://zcukrempudrem.blogspot.com/2013/09/pulpety-z-mozzarella-w-sosie-pomidorowym.html
Pulpeciki sa pyszne, ser dodaje miesu delikatnosci, bardzo smaczny obiadek :)550-600 gram mielonej chudej wieprzowiny (dalam szynke)1 kulka mozzarelli3 lyzki bulki tartej (mozna oczywiscie dac buleczke namoczona w mleku)1 jajo2 zabki czosnku przecisniete przez praskesol, pieprz + maka do obtoczenia pulpetowsos pomidorowy:500 gram przecieru pomidorowego (w kartoniku)1 cebula0,5 lyzeczki suszonego o...
Najnowsze przepisy
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 0
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 15
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 20
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 24
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Delikatna, prosta i uniwersalna rolada, która spodoba i... ⇖ 1022
Zapytacie co ona oszalała, wstawiła takiego przypaleńca... ⇖ 603
Dziś przepis na szybkie fit placuszki śniadaniowe. Z... ⇖ 731
Tak jak w tytule, dzięki odpowiednio dobranym składnikom... ⇖ 10623
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają... ⇖ 819
Tak, to możliwe :))), nie tylko zdecydowanie realne, ale... ⇖ 2225
Bardzo delikatny, mięciutki, błyskawiczny, siostrzyczka i... ⇖ 3319
Przepyszne, delikatne, wilgotne, szybkie, bez miksera, tyle... ⇖ 730
Bardzo szybki, lekki i pożywny obiad. Uwielbiam makarony i... ⇖ 695
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1682
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 935
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 681
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 594
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 571
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 534
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 441









































