Purée z dyni

Purée z dyni jest niezbędnym składnikiem do upieczenia ciasta dyniowego, przygotowania zupy, muffinek czy pysznego humusu. Przepis jest bardzo prosty, wystarczy umyć dynię następnie przekroić na pół i wyjąć ziarenka najlepiej zrobić to przy pomocy dużej łyżki. Następnym krokiem jest obranie dyni ze skórki no, chyba że jest to taka dynia, której obierać nie trzeba.... Read More Artykuł Purée z dyni pochodzi z serwisu Sprawdzona Kuchnia.
Najnowsze przepisy
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 4
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 12
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 82
Przepisy z bloga
A więc jesień! Pełne słońca wspomnienia z wakacyjnych... ⇖ 47
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 64
Świąteczne ciastka czekoladowe z miękkim środkiem w... ⇖ 171
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 205
Makaron udon jest to jeden z moich ulubionych makaronów.... ⇖ 437
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1999
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 291
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 239
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 202