Puree z bobu
Źródło: https://pieprzyczfantazja.pl/2017/07/puree-z-bobu/
Cześć! Sezon na bób, to trzeba korzystać i jeść. Można oczywiście troszkę zamrozić, ale świeży jednak najlepszy. Po tym jak już napchaliśmy brzuchy zwykłym aczkolwiek niezwykłym bobem gotowanym, zrobiłam puree. Troszkę czasu trzeba poświęcić na obranie ze skórek, ale warto. Ci co nie są przekonani co do tego wydania bobu niech raz chociaż spróbują zrobić … Czytaj...
Najnowsze przepisy
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 28
Farszynki ziemniaczane to mazurski specjał w połączeniu... ⇖ 20
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to... ⇖ 24
Ten jabłecznik to idealne ciasto na rodzinne spotkania i... ⇖ 27
Przewożenie tortów i ciast wbrew pozorom nie musi być... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Kutia wigilijna z pszenicy, maku i miodu – słodkie,... ⇖ 28
Proste, postne i pachnące grzybami. Łazanki z kapustą to... ⇖ 48
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 47
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2053
Śledzie po sułtańsku – słodko-kwaśne, z rodzynkami i... ⇖ 80
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2480
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2053
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1407
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 823
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 731
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 661
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 634
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 626







































