Puree z bobu

Cześć! Sezon na bób, to trzeba korzystać i jeść. Można oczywiście troszkę zamrozić, ale świeży jednak najlepszy. Po tym jak już napchaliśmy brzuchy zwykłym aczkolwiek niezwykłym bobem gotowanym, zrobiłam puree. Troszkę czasu trzeba poświęcić na obranie ze skórek, ale warto. Ci co nie są przekonani co do tego wydania bobu niech raz chociaż spróbują zrobić … Czytaj...
Najnowsze przepisy
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 9
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 12
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 19
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 13
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Proste i wilgotne ciasto jogurtowe ze śliwkami. Niezawodny... ⇖ 22
Domowy schab parzony – soczysty i aromatyczny, idealny... ⇖ 43
Makaron z cukinii z gorgonzolą i parmezanem – lekki i... ⇖ 38
Tarta jagodowa z mlekiem skondensowanym – prosty i... ⇖ 32
Lekka sałatka z pieczoną cukinią i soczystym kurczakiem.... ⇖ 45
Kurczak pieczony w śmietanie to prosty, a jednocześnie... ⇖ 48
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2066
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 339
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 308
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 295
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 265
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 257
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 213