Puree z bobu
Źródło: https://pieprzyczfantazja.pl/2017/07/puree-z-bobu/
Cześć! Sezon na bób, to trzeba korzystać i jeść. Można oczywiście troszkę zamrozić, ale świeży jednak najlepszy. Po tym jak już napchaliśmy brzuchy zwykłym aczkolwiek niezwykłym bobem gotowanym, zrobiłam puree. Troszkę czasu trzeba poświęcić na obranie ze skórek, ale warto. Ci co nie są przekonani co do tego wydania bobu niech raz chociaż spróbują zrobić … Czytaj...
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 2
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 136
Śledzie po sułtańsku – słodko-kwaśne, z rodzynkami i... ⇖ 37
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 49
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 52
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 93
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 595
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 391
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260






































