Puree z bobu

Cześć! Sezon na bób, to trzeba korzystać i jeść. Można oczywiście troszkę zamrozić, ale świeży jednak najlepszy. Po tym jak już napchaliśmy brzuchy zwykłym aczkolwiek niezwykłym bobem gotowanym, zrobiłam puree. Troszkę czasu trzeba poświęcić na obranie ze skórek, ale warto. Ci co nie są przekonani co do tego wydania bobu niech raz chociaż spróbują zrobić … Czytaj...
Najnowsze przepisy
Gruszki w Syropie Waniliowym – Słodkie Przetwory Idealne... ⇖ 19
Obłędny, kremowy, słodki, mięciutki i pachnący, po... ⇖ 16
Zapiekane sakiewki z kurczaka to prosty, a jednocześnie... ⇖ 20
Bitki Wieprzowe w Sosie Własnym – Klasyk, Który Zawsze... ⇖ 18
Poznaj przepis na orzechowe espressino – kawowy deser... ⇖ 18
Makaron z cukinii z gorgonzolą i parmezanem – lekki i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Makaron z cukinii z gorgonzolą i parmezanem – lekki i... ⇖ 20
Tarta jagodowa z mlekiem skondensowanym – prosty i... ⇖ 26
Lekka sałatka z pieczoną cukinią i soczystym kurczakiem.... ⇖ 39
Kurczak pieczony w śmietanie to prosty, a jednocześnie... ⇖ 42
Z cukinii można wyczarować wszystko – od prostych... ⇖ 62
Soczyste klopsiki drobiowe w kremowym sosie pomidorowym –... ⇖ 34
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1851
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 290
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 248
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 247
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 192
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 190
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 183
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 163