Puree z bobu
Źródło: https://pieprzyczfantazja.pl/2017/07/puree-z-bobu/
Cześć! Sezon na bób, to trzeba korzystać i jeść. Można oczywiście troszkę zamrozić, ale świeży jednak najlepszy. Po tym jak już napchaliśmy brzuchy zwykłym aczkolwiek niezwykłym bobem gotowanym, zrobiłam puree. Troszkę czasu trzeba poświęcić na obranie ze skórek, ale warto. Ci co nie są przekonani co do tego wydania bobu niech raz chociaż spróbują zrobić … Czytaj...
Najnowsze przepisy
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 15
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 20
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 24
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 37
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1680
Śledzie po sułtańsku – słodko-kwaśne, z rodzynkami i... ⇖ 54
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 60
Seromakowiec – połączenie delikatnego sernika i makowca... ⇖ 65
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 533
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1680
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 933
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 681
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 593
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 570
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 533
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 441






































