Puszkowana dynia jest zawszew sezonie... Czyli ciasto dyniowe latem...
Źródło: http://lejdi-of-the-house.blogspot.com/2018/06/puszkowana-dynia-jest-zawszew-sezonie.html
Puszkowana dynia to raczej specjalnosc amerykanska. I w stanie naturalnym w brytyjskich supermarketach raczej nie wystepuje. Ale czasami, w wiekszych sklepach, w sekcji miedzynarodowej, mozna znalezc zapomniane, pojedyncze, bardzo charakterystyczne puszki. Takie rozwiazanie jest bardzo poreczne, a sprawdza sie zwlaszcza, kiedy swieza dynia jest niedostepna. Zawartosc puszki mozna zuzyc od razu, lu...
Najnowsze przepisy
200 g serka wiejskiego2 małe łyżki cukruokoło 4 łyżki... ⇖ 3
Muffiny piernikowe z kremem to prosty, a jednocześnie... ⇖ 13
Pieczony w całości łosoś to łatwy i szybki przepis na... ⇖ 12
Zupa anatolijska (4 łyżki zupy)Ostatnio, przeglądając... ⇖ 12
Ten pyszny drożdżowiec czas upiec na święta. Ona jest... ⇖ 13
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 12
Przepis na ekspresowy miodownik bez pieczenia na... ⇖ 19
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 23
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Czas leci do przodu i na nikogo nie czeka! :) Tak, tak -... ⇖ 254
Na Wyspach kolejna przerwa w szkole... Tak zwany, bardzo... ⇖ 251
Bardzo, ale to bardzo lubię scones. Te słone, są super... ⇖ 320
[zdjęcie]Definicja - sałatka zwykle robiona z sałaty... ⇖ 291
Szybkie, bezproblemowe danie, idealne w razie kryzysu, albo... ⇖ 339
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3195
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2184
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1541
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 865
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 781
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 747
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 723
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 718
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 670









































