Puszysta babka migdałowa
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/01/puszysta-babka-migdaowa.html
Błyskawiczna, niezwykle delikatna i puszysta babka do porannej kawy i nie tylko. Składniki:-6 jajek-szklanka mąki-szklanka mielonych migdałów-3/4 szklanki cukru-garść suszonej żurawiny-płaska łyżeczka proszku do pieczenia-aromat rumowyŻurawinę drobniutko kroimy. Przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia, dodajemy migdały i mieszamy....
Najnowsze przepisy
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 9
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 47
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 72
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 167
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 323
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 449
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2820
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2111
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1461
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 849
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 750
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 683
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 653
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650









































