Puszyste leniwe pierogi
		Źródło: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2020/05/leniwe-pierogi.html
		Sezon na kluchy jest zawsze, prawda? A szczególnie na takie puszyste leniwe pierogi. Kluski są bardzo delikatne, zawierają dużo białego sera, a dodatkowo do środka dałam ubite na sztywno białka. Ciasto przy wałkowaniu będzie się trochę kleiło, wiec należy je delikatnie podsypywać mąką.U nas leniwe pierogi jada się na słodko posypane cukrem i z dodatkiem tartej bułki z masłem,...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 7
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 6
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 8
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Jesienny sernik dyniowyJesienny sernik dyniowy - prosty... ⇖ 40
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 40
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 39
Scarpaccia, włoski placek z cukinii Scarpaccia, włoski... ⇖ 65
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 106
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 80
Jogurtowiec z malinami i galaretką Jogurtowiec z malinami... ⇖ 82
Klasyczny hummus - błyskawiczny przepis Klasyczny hummus... ⇖ 109
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 152
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 65
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 56
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































