Puszyste placki ziemniaczane
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/puszyste-placki-ziemniaczane/
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 12
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 17
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 13
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 26
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 28
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 783
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 488
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 414
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 453
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1748
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1100
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 689
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 599
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 584
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 550
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 478
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 473
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 455









































