Puszyste placki ziemniaczane
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/puszyste-placki-ziemniaczane/
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Najnowsze przepisy
Surówka z kiszonej kapustyz jabłkiem, porem, marchewką i... ⇖ 5
W naszym rodzinnym domu babcia Ksenia zawsze robiła torcik... ⇖ 5
Miękka, wilgotna, pachnąca cynamonem… a na wierzchu ...... ⇖ 19
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 27
DOMOWY LIKIER KAWOWO WANILIOWYZobacz jakie urocze są te... ⇖ 20
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 43
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 796
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 508
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 430
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 461
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3351
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2209
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1583
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 879
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 803
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 785
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 746
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 741









































