Puszyste placki ziemniaczane
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/puszyste-placki-ziemniaczane/
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Najnowsze przepisy
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 22
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i... ⇖ 18
Kentucky w domowej odsłonie: prosty przepis o niezwykłym... ⇖ 57
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 29
Cześć! Dzisiaj pieczemy puszyste pierniczki z polewą... ⇖ 15
Przepis na wyśmienity wafel kokosowy w wersji bez cukru.... ⇖ 20
Kapusta z grochem i suszonymi śliwkamito jedno z tych... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 772
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 478
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 411
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 449
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 915
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 617
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 536
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 520
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 459
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 421
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 417
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 409
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 303









































