Najnowsze przepisy
Już wspominałam, że jesień zdecydowanie nie jest moją... ⇖ 11
Salvador Dalí, jeden z najbardziej kontrowersyjnych i... ⇖ 8
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 22
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 17
Witam Kochani! Amatorom schabu polecam, zwłaszcza Tym z... ⇖ 27
Dobra kawa to sztuka, w której każdy element ma znaczenie... ⇖ 24
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 29
To danie to petarda smakowa, jest w nim wszystko co lubimy.... ⇖ 14
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 15
Przepis na tradycyjne łazanki z makiem na Wigilię! To... ⇖ 31
Puszyste placki ziemniaczane
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 413
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 199
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 179
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 233
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka z kalafiora i brokułów... ⇖ 241
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3452
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3359
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2205
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 766
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 744
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 734
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 713