Puszyste placki ziemniaczane
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/puszyste-placki-ziemniaczane/
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Najnowsze przepisy
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 19
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 16
Przepis na filet z kurczaka po hawajsku. Soczyste mięso,... ⇖ 16
Gdy za oknem aura sprzyja tylko chorobom trzeba jakoś się... ⇖ 15
Sałatka z pieczonych buraków i rukoli to jedna z tych, do... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 718
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 428
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 376
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 428
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 795
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 703
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 668
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 405
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 323
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 309









































