Puszyste placki ziemniaczane
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/puszyste-placki-ziemniaczane/
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Najnowsze przepisy
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 14
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 14
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 19
Szybki piernik to ciasto, które zrobisz dosłownie „przy... ⇖ 108
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 22
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 739
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 453
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 382
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 440
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2095
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1141
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 978
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 886
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 867
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 619









































