Puszyste placki ziemniaczane
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/puszyste-placki-ziemniaczane/
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Najnowsze przepisy
Niejednokrotnie zdarza się, że dziecko boi się nowych... ⇖ 13
Ten przepis na ciasto z kawową pianką i kajmakiem to... ⇖ 20
Mega pyszny i szybki makaron. Akurat wszystkie składniki... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 731
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 440
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 380
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 436
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1606
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1052
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 878
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 845
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 777
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 478
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 403









































