Puszyste placki ziemniaczane
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/puszyste-placki-ziemniaczane/
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Najnowsze przepisy
Chleb orkiszowy na drożdżach W listopadzie ogród wycisza... ⇖ 9
CIASTECZKA CYNAMONOWEPyszne i bardzo aromatyczne ciasteczka... ⇖ 20
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 20
Fit Batatowy Wrap z Indykiem(*SERIA FIT*)Ten fit batatowy... ⇖ 20
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 15
Sernik śmietankowy to ciasto dla tych, którzy lubią... ⇖ 132
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 710
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 420
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 370
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 423
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 697
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 532
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 246
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 201
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 196









































