Puszyste placki ziemniaczane
Źródło: https://kuchnianawypasie.pl/puszyste-placki-ziemniaczane/
Chrupiące brzegi i puchaty, mięciutki środek, to puszyste placki ziemniaczane z ubitym białkiem. Najważniejszą cechą tych placków jest odlanie wody z tartych ziemniaków oraz dodanie do nich ubitych białek. To właśnie białka powodują, że placki są „pucołowate” w środku, ale bardzo chrupiące na zewnątrz. Działa to bardzo podobnie jak w przypadku pieczenia bezy....
Najnowsze przepisy
Fit Dyniowe Kluseczki ze Szpinakiem i Brokułami(*SERIA... ⇖ 18
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 10
Fit Wysokobiałkowa Babka Czekoladowa(*SERIA FIT*)Ta fit... ⇖ 12
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 10
Naleśnik z piekarnika można znaleźć w internecie lub w... ⇖ 18
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Ten przepis na proste ciasto ucierane z owocami wygrywa pod... ⇖ 715
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 426
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 375
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 425
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 787
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 655
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 618
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 392
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 314
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 301









































