Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 22
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 26
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
pyszna drożdżówka z twarogiem i śliwkami z nutą anyżu...
Skladniki:drozdze swieze 5 dag, cukier 3/4 szklanki, anyz mielony 3/4 lyzeczki, olej rzepakowy 1/2 szklanki, mleko letnie 1,5 szklanki, jajka 6 sztuk M , maka tortowa 60 dag, sol 1 szczyptatwarog smietankowy 50 dag, cukier 4 lyzki, jajka 2 sztuki, smietana 18% 200 gram, maka ziemniaczana 1,5 lyzkisliwki 70 dag, puder cukier - ile potrzeba W misie robota wymieszac pokruszone drozdze z 1 lyzka cu...
Przepisy z bloga
Składniki: jajka 5 sztuk M , palma stopiona letnia 125... ⇖ 45
Składniki: jajka 4 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, palma... ⇖ 138
Składniki: kiszka ziemniaczana 2 sztuki, olej rzepakowy... ⇖ 36