Pyszna zimowa surówka z jarmużu
Źródło: http://kuchnia-w-sloncu.blogspot.com/2021/01/pyszna-zimowa-surowka-z-jarmuzu.html
Ostatnio sporo sobie słodziliśmy w te mroźne dni, dlatego dziś świeża i absolutnie przepyszna surówka.Bohaterem jest świeży jarmuż, który zimą jest jednym z lepszych źródeł witamin i minerałów.Kędzierzawe, ciemnozielone listki pozostają jędrne nawet po śnieżnej nocy spędzonej na balkonie, zachowując w sobie pokłady witaminy K i C oraz wapnia, kwasu foliowego i żelaza.I...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 19
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 27
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 35
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 49
Uwielbiam zbierać grzyby, jednak zazwyczaj jedzenie ich... ⇖ 71
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 55
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 69
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 83
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1870
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1263
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 750
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 618
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 578
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































