Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 22
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 26
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Quiche z wędzonym łososiem, serem pleśniowym i owocową nutą
Quiche to wywodzaca sie z kuchni francuskiej wytrawna tarta ze slonego, kruchego placka wypelniona masa serowo - jajeczna. W mojej wersji z nadzieniem w postaci aromatycznego wedzonego lososia, ktory idealnie komponuje sie ze slodkoscia gruszki i zurawiny oraz wyrazistym smakiem sera plesniowego. Skladniki:Ciasto kruche:190g maki pszennej95g masla extra1 jajko1/3 lyzeczki proszku do pieczenia1/2 l...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 428
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 508
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 495
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 483
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 652