"Wielki Leksykon Kulinarny" F.Jurgen Hermann
Źródło: http://www.apetytsmaku.com/2014/10/wielki-leksykon-kulinarny-fjurgen.html
Wiecie co to jest kamaboko, pannhas lub rai-shi? A moze zastanawialiscie sie kiedys jak przyrzadzane sa raki magenta, co to jest przyprawa do labskaus lub jak robi sie zrazy nelsona? Wszystkie odpowie...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 9
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 17
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 19
Prosta w przygotowaniu, efektowna i zaskakująca w smaku... ⇖ 20
Orzeszki to tradycyjne ciasteczka wypiekane na Święta... ⇖ 41
Przepisy z bloga
Ale ten czas szybko leci...dopiero co swietowalismy Nowy... ⇖ 786
Aby zachecic Was do odwiedzania tego oto bloga wstawiam... ⇖ 687
Moi kochani!Ekstrakt z wanilii to naprawe cos niezwyklego i... ⇖ 700
Uwielbiam zapach drozdzowych wypiekow, ktory roznosi sie po... ⇖ 709
Uwielbiam sezon owocowy! Wprost nie moge sie napatrzec na... ⇖ 784
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1975
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1855
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1354
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 788
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 717
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 642
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 628
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 598









































