"Wielki Leksykon Kulinarny" F.Jurgen Hermann
Źródło: http://www.apetytsmaku.com/2014/10/wielki-leksykon-kulinarny-fjurgen.html
Wiecie co to jest kamaboko, pannhas lub rai-shi? A moze zastanawialiscie sie kiedys jak przyrzadzane sa raki magenta, co to jest przyprawa do labskaus lub jak robi sie zrazy nelsona? Wszystkie odpowie...
Najnowsze przepisy
Dziś kolejny przepis z wielu na diecie keto. Placki są... ⇖ 8
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 18
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 18
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 25
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Ale ten czas szybko leci...dopiero co swietowalismy Nowy... ⇖ 774
Aby zachecic Was do odwiedzania tego oto bloga wstawiam... ⇖ 678
Moi kochani!Ekstrakt z wanilii to naprawe cos niezwyklego i... ⇖ 695
Uwielbiam zapach drozdzowych wypiekow, ktory roznosi sie po... ⇖ 703
Uwielbiam sezon owocowy! Wprost nie moge sie napatrzec na... ⇖ 778
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 608
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 535
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 513
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 503
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 455
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 417
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 415
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 409
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 290
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 283









































