"Wielki Leksykon Kulinarny" F.Jurgen Hermann
Źródło: http://www.apetytsmaku.com/2014/10/wielki-leksykon-kulinarny-fjurgen.html
Wiecie co to jest kamaboko, pannhas lub rai-shi? A moze zastanawialiscie sie kiedys jak przyrzadzane sa raki magenta, co to jest przyprawa do labskaus lub jak robi sie zrazy nelsona? Wszystkie odpowie...
Najnowsze przepisy
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 11
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 29
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 43
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 166
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 36
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 35
Przepisy z bloga
Ale ten czas szybko leci...dopiero co swietowalismy Nowy... ⇖ 767
Aby zachecic Was do odwiedzania tego oto bloga wstawiam... ⇖ 668
Moi kochani!Ekstrakt z wanilii to naprawe cos niezwyklego i... ⇖ 694
Uwielbiam zapach drozdzowych wypiekow, ktory roznosi sie po... ⇖ 702
Uwielbiam sezon owocowy! Wprost nie moge sie napatrzec na... ⇖ 767
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 334
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 234
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 166
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 125
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 122
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 56
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 52







































