"Wielki Leksykon Kulinarny" F.Jurgen Hermann
Źródło: http://www.apetytsmaku.com/2014/10/wielki-leksykon-kulinarny-fjurgen.html
Wiecie co to jest kamaboko, pannhas lub rai-shi? A moze zastanawialiscie sie kiedys jak przyrzadzane sa raki magenta, co to jest przyprawa do labskaus lub jak robi sie zrazy nelsona? Wszystkie odpowie...
Najnowsze przepisy
KROKIETY Z PIECZARKAMI I SEREMTego dania nie może... ⇖ 8
21.12.2025 Magda Piernikowe tosty francuskie z piekarnika... ⇖ 10
Wigilia to nie tylko potrawy. To cisza, światło świec i... ⇖ 25
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Ale ten czas szybko leci...dopiero co swietowalismy Nowy... ⇖ 788
Aby zachecic Was do odwiedzania tego oto bloga wstawiam... ⇖ 694
Moi kochani!Ekstrakt z wanilii to naprawe cos niezwyklego i... ⇖ 703
Uwielbiam zapach drozdzowych wypiekow, ktory roznosi sie po... ⇖ 710
Uwielbiam sezon owocowy! Wprost nie moge sie napatrzec na... ⇖ 786
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2937
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2125
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1479
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 853
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 753
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 691
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 656
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 653
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 636









































