"Wielki Leksykon Kulinarny" F.Jurgen Hermann
Źródło: http://www.apetytsmaku.com/2014/10/wielki-leksykon-kulinarny-fjurgen.html
Wiecie co to jest kamaboko, pannhas lub rai-shi? A moze zastanawialiscie sie kiedys jak przyrzadzane sa raki magenta, co to jest przyprawa do labskaus lub jak robi sie zrazy nelsona? Wszystkie odpowie...
Najnowsze przepisy
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 12
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 30
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 129
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 28
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 27
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 24
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Ale ten czas szybko leci...dopiero co swietowalismy Nowy... ⇖ 767
Aby zachecic Was do odwiedzania tego oto bloga wstawiam... ⇖ 668
Moi kochani!Ekstrakt z wanilii to naprawe cos niezwyklego i... ⇖ 694
Uwielbiam zapach drozdzowych wypiekow, ktory roznosi sie po... ⇖ 702
Uwielbiam sezon owocowy! Wprost nie moge sie napatrzec na... ⇖ 767
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 327
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 212
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 129
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 109
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 83
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 54
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 47
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 46








































