"Wielki Leksykon Kulinarny" F.Jurgen Hermann
Źródło: http://www.apetytsmaku.com/2014/10/wielki-leksykon-kulinarny-fjurgen.html
Wiecie co to jest kamaboko, pannhas lub rai-shi? A moze zastanawialiscie sie kiedys jak przyrzadzane sa raki magenta, co to jest przyprawa do labskaus lub jak robi sie zrazy nelsona? Wszystkie odpowie...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 9
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 9
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 14
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 18
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 11
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Ale ten czas szybko leci...dopiero co swietowalismy Nowy... ⇖ 768
Aby zachecic Was do odwiedzania tego oto bloga wstawiam... ⇖ 670
Moi kochani!Ekstrakt z wanilii to naprawe cos niezwyklego i... ⇖ 695
Uwielbiam zapach drozdzowych wypiekow, ktory roznosi sie po... ⇖ 703
Uwielbiam sezon owocowy! Wprost nie moge sie napatrzec na... ⇖ 771
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 293
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 289
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 234
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 187
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 170
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 144
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 75









































