"Wielki Leksykon Kulinarny" F.Jurgen Hermann
Źródło: http://www.apetytsmaku.com/2014/10/wielki-leksykon-kulinarny-fjurgen.html
Wiecie co to jest kamaboko, pannhas lub rai-shi? A moze zastanawialiscie sie kiedys jak przyrzadzane sa raki magenta, co to jest przyprawa do labskaus lub jak robi sie zrazy nelsona? Wszystkie odpowie...
Najnowsze przepisy
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 15
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 8
Przepisy z bloga
Ale ten czas szybko leci...dopiero co swietowalismy Nowy... ⇖ 771
Aby zachecic Was do odwiedzania tego oto bloga wstawiam... ⇖ 676
Moi kochani!Ekstrakt z wanilii to naprawe cos niezwyklego i... ⇖ 695
Uwielbiam zapach drozdzowych wypiekow, ktory roznosi sie po... ⇖ 703
Uwielbiam sezon owocowy! Wprost nie moge sie napatrzec na... ⇖ 778
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 546
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 468
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 447
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 350
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 324
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 243
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 225
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































