Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 10
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 15
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 43
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 37
Racuchy z rabarbarem – kuchnia podkarpacka
Racuchy z rabarbarem - kuchnia podkarpackaMoja dzisiejsza regionalna propozycja to proste racuszki naleśnikowe smażone z kawałkami rabarbaru. Słodkie naleśnikowe ciasto to doskonałe tło dla kwaskowego rabarbaru. Placuszki posypane cukrem pudrem nadają się na śniadanie, na deser albo na kolację. Najlepiej smakują na ciepło.Przepis Koła Gospodyń Wiejskich z Markuszowej (gmina...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 36
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 88
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 71
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 100