Ramen red curry z chrupiacym tofu i jajkiem

17.02.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): 2 łyżki czerwonej pasty curry 1 duży ząbek czosnku 2-centymetrowy kawałek imbiru łyżka oleju 700ml bulionu drobiowego puszka mleczka kokosowego około 150g chińskiego makaronu – użyłam pszennego makaronu Mie Dodatkowo: 2 jajka garść szpinaku kostka naturalnego tofu łyżka skrobi…
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 9
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 14
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 13
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 19
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 62
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
30.08.2025 Magda Kokos i słony karmel to zniewalające... ⇖ 73
Ten bowl łączy w sobie aromaty i tekstury, które tworzą... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2118
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 350
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 323
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 279
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276