Ratatouille (ratatuj)

Jakie to bylo dobre... To najlepszy czas na warzywne dania. A to jest wyjatkowo smaczne. Ratatouille to jarska potrawa prowansalska. Podstawe stanowia baklazany, cukinie, papryki, cebule i pomidory. Mozna je podawac na rozne sposoby, na cieplo lub zimno, z chlebem lub makaronem, jako dodatek do miesa lub ryby, jako samodzielne danie lub jako przekaske. Najwazniejsze, ze zawsze jest sma...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 17
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 185
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 689
Przepis na ten chleb znalazłam u Doroty na jej blogu... ⇖ 493
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 635
Dzisiaj przepis na kurczaka z delikatnym, cytrynowym sosem.... ⇖ 499
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 701
Zostały Wam resztki ugotowanych ziemniaków, trochę... ⇖ 569
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204