Ratatouille

Kuchnia francuska. Mozna podac na goraco lub na zimno, do pieczeni, pieczonego drobiu, do ryby, wrecz dowolnie.Skladniki3 mlode cukinie3 male baklazany3 kolorowe papryki2 cebule6 pomidorow3 zabki czos...
Najnowsze przepisy
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 4
Dawno mnie nie było, wracam zatem z pysznym i prostym... ⇖ 14
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 13
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 35
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 109
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 90
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 86
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 77
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 109
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 828
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 325
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 289
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 261