Ravioli z łososiem i koperkowo-orzechowym masełkiem

Potrawa kuchni wloskiej w mojej odslonie. Ravioli wypelnione po brzegi farszem z delikatnym lososiem i polane koperkowo-orzechowym maselkiem smakuja oblednie i szybko znikaja z talerzy domownikow. Naprawde warto poswiecic troszke wiecej czasu aby przygotowac to pyszne danie, a usmiech i zadowolenie na twarzach rodziny wynagrodzi ten trud.Skladniki:Ciasto:300g maki3 jajka2 lyzki olejuokolo 2 lyzki ...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 23
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 187
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 721
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 789
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 782
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 747
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 935
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 904
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 861
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204