Najnowsze przepisy
Już wspominałam, że jesień zdecydowanie nie jest moją... ⇖ 0
Już wspominałam, że jesień zdecydowanie nie jest moją... ⇖ 0
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 14
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 10
Witam Kochani! Amatorom schabu polecam, zwłaszcza Tym z... ⇖ 26
Dobra kawa to sztuka, w której każdy element ma znaczenie... ⇖ 17
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 28
To danie to petarda smakowa, jest w nim wszystko co lubimy.... ⇖ 13
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 14
Przepis na tradycyjne łazanki z makiem na Wigilię! To... ⇖ 31
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 24
Razowa focaccia z oregano i rozmarynem
Skladniki:szklanka maki razowejszklanka maki zwyklejszklanka wody letniej4 g suszonych drozdzy3 galazki swiezego rozmarynulyzeczka oregano (suszone)sol gruboziarnista2 lyzki oliwyPrzygotowanie:1. Zmieszaj obie maki, dodaj wode, drozdze, oliwe i odrobine soli. Dodaj ziola .Wyrabiaj ciasto klika minut.2. Odstaw ciasto w cieple miejsce. Niech urosnie ok 1 godziny.3. Nastaw piekarnik na 220 stopni.4. ...
Przepisy z bloga
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 22
W piekarni kupuję chleb lniany, ale ostatnio nie mogę go... ⇖ 48
Pierogi z kiszoną czerwoną kapustą, grzybami doprawione... ⇖ 29
Kisiel. Nie zawsze go lubiłam w dzieciństwie. Był dla... ⇖ 33
Masełko pomidorowe przygotujesz w kilka minut. Świetne do... ⇖ 44
Chleb gryczany na zakwasie. Zakwas zrobiłam w cztery dni.... ⇖ 48
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3451
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3356
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2202
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 763
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 744
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 733
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 699