REFORMA i ja
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2013/06/reforma-i-ja.html
Nowe miejsce właśnie zaistniało na dobre w Poznaniu.Adres, pod który będą trafiali ludzie kreatywni, pomysłowi, ciekawi nowości i otwarci na nowe doznania, zarówno estetyczne, intelektualne jak i smakowe.Co do smakowych, mam szansę tam zaistnieć i zrobię to z ochotą; debiut już miał miejsce i mam nadzieję, że był udany.Wczoraj miało miejsce wielkie otwarcie. Reforma była...
Najnowsze przepisy
Idealna na kolację czy drugie śniadanie do pracy. Taka... ⇖ 4
Kiedy Gordon Ramsay w jednym z odcinków swojego programu... ⇖ 11
Bigos staropolski to jedno z najbardziej kultowych dań... ⇖ 16
Czy jest lepszy comfort food niż kluseczki? Chyba nie!... ⇖ 16
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 16
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 15
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 146
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 23
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 551
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 504
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 584
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 492
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 475
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 531
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 568
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 520
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 570
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 444
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 146
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 108
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 100
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 98
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 87
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 81








































