Najnowsze przepisy
Sałatka z makaronem na szybko Szybka sałatka na imprezę... ⇖ 23
1 galaretka gruszkowa300 ml wrzącej wody400 g jogurtu... ⇖ 12
Młoda kapusta pieczona z kminkiem i chilli to wyjątkowo... ⇖ 18
Na szybko i lekko, sałatkowa przekąska robiona w okresie... ⇖ 18
Jak może już wiecie, bardzo nie lubię marnować jedzenia... ⇖ 22
Uniwersalna i bardzo smaczna surówka z czerwonej kapusty w... ⇖ 21
Te ślimaczki drożdżowe z dodatkiem aromatycznego pesto... ⇖ 24
Pyszna surówka z rzodkiewki i ogórka – hit na talerzu!... ⇖ 25
Remoulade

Remoulade to zimny sos na bazie majonezu. W zależności od regionu, w którym sos ten jest przygotowywany, może zawierać różne dodatki. Poza majonezem w remoulade znaleźć można musztardę, ogórki kiszone, chrzan, paprykę, kapary, zioła oraz anchovies. Sos ten smakiem podobny jest do sosu tatarskiego i niektóre składniki występują w obu tychże sosach. Pomiędzy remoulade, a… The post Remoulade appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Młoda kapusta pieczona z kminkiem i chilli to wyjątkowo... ⇖ 18
Risotto z zielonymi szparagami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 57
Rabarbar świetnie łączy się z wieloma owocami, w tym z... ⇖ 67
Scarpaccia z cukinii to klasyczne danie jarskie pochodzące... ⇖ 87
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i truskawkami to pyszny... ⇖ 76
Przepis na ziemniaki z koperkiem i podsmażoną na maśle... ⇖ 52
Sałatka makaronowa z szynką i warzywami – idealna na... ⇖ 45
Pieczony pasztet z warzyw i owoców to danie jarskie do... ⇖ 78
Przepisy na czasie
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 742
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 437
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 390
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 339
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 325
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 183
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 169
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 163
Gotowi na tropikalną przygodę w kuchni? Zapraszam na... ⇖ 152