Risotto z pieczarkami i orzechami włoskimi

Bardzo lubie brazowe pieczarki. Sa one o wiele aromatyczniejsze od bialych, maja wyrazisty, intensywny smak i ladnie prezentuja sie w potrawie. Sa tez nieco twardsze od bialych, a pod czas gotowania ...
Najnowsze przepisy
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 6
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 7
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 13
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 13
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 98
Przepisy z bloga
Kolega kiedyś mnie zapytał, czy my jemy tylko wymyślne,... ⇖ 569
Na pewno kiedyś już wspominałam, dlaczego nie przepadam... ⇖ 573
Ciąg dalszy kulinarnej wycieczki do Japonii na naszym... ⇖ 659
Zima raczej skłania do ciepłych i pożywnych zup niż do... ⇖ 608
Z pewną nadzieją wyglądam weekendu, gdyż poprzedni... ⇖ 988
Moje maluchy przyjęły z niedowierzaniem informacje, że w... ⇖ 590
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2010
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 291
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 239
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 204