Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 5
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 26
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 24
Artykuł sponsorowany Współczesny styl życia sprawia,... ⇖ 20
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 50
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 68
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 65
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3610
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2298
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1651
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 919
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 870
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 836
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 785









































