Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 6
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 18
To bardzo prosty przepis na pyszne ciasto bez dodatku cukru... ⇖ 10
Gwiazdki z ciasta francuskiego to pyszna i efektowna... ⇖ 17
HITowe kuleczki pizzowe z serem to przekąska, która w... ⇖ 23
Ta cynamonka w innej wersji dla wielbicieli cynamonek jest... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 50
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 71
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 65
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3772
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2339
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1677
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 939
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 909
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 847
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 804









































