Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Lubię takie szybkie i smakowite desery gdzie nie ma za... ⇖ 8
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 25
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 43
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 50
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 50
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 51
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 62
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 438
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 436
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 336
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 332
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 291
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 223
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 196
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 171
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 162
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 157







































