Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Węgierska zupa rybna – oryginalny przepis na halaszle z... ⇖ 8
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 37
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 48
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 52
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 55
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 55
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 66
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 598
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 519
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 428
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 402
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 399
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 393
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 273
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































