Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 8
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 18
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 17
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 17
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 27
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 33
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 50
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 48
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 68
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1033
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 848
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 826
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 746
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 450
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 365
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 347









































