Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 13
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 20
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 11
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 29
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 39
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 40
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 54
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 53
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 81
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1944
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1108
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 944
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 863
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 821
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 513









































