Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 8
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 13
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 14
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 34
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 48
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 43
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 45
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 59
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 55
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 339
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 245
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 180
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 142
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 134
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 57
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 53






































