Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 15
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 34
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 44
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 34
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 46
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 39
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 53
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 41
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 50
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 67
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 65
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3584
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2289
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1648
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 913
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 854
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 827
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 775









































