Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 24
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 41
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 29
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 44
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 36
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 50
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 49
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 65
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 63
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3529
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2285
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1647
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 910
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 834
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 826
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 774
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 767









































