Risotto z rabarbarem i rybą
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2023/07/polskich-stoach-zazwyczaj-w-piatki.html
Na polskich stołach, zazwyczaj w piątki, podaje się rybę. Ja raczej od tego schematu odchodzę, jem kiedy chcę,a nie kiedy wypada. Najczęściej podaję w panierce, do tego ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty. Klasyk. Czasami od stereotypów trzeba uciec, choć nie koniecznie komuś musi smakować moja propozycja na inne, nietypowe połączenie cudownej ryby jakim jest czarniak....
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 20
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 17
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 24
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 45
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 60
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 58
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3067
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2158
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1503
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 859
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 712
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 708
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 681
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661







































