rolada z boczku (szynkowar i piekarnik)
Źródło: http://zcukrempudrem.blogspot.com/2014/12/rolada-z-boczku-szynkowar-i-piekarnik.html
Mozemy ja zrobic w szynkowarze lub upiec w piekarniku, wybor nalezy do Was, choc powiem, ze mnie bardziej odpowiada wersja piekarnikowa, przypieczona.Recepture znalazlam u Anetki, poczynilam pewne zmiany wg upodoban mojej Mamy, dla ktorej ten boczek robilam.UWAGA: Szerokosc rolady dostosujcie do wysokosci Waszego szynkowaru, czyli np jesli Wasz szynkowar ma 25 cm wysokosci, krotszy bok rolady powi...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Delikatna, prosta i uniwersalna rolada, która spodoba i... ⇖ 1023
Zapytacie co ona oszalała, wstawiła takiego przypaleńca... ⇖ 605
Dziś przepis na szybkie fit placuszki śniadaniowe. Z... ⇖ 734
Tak jak w tytule, dzięki odpowiednio dobranym składnikom... ⇖ 10633
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają... ⇖ 827
Tak, to możliwe :))), nie tylko zdecydowanie realne, ale... ⇖ 2229
Bardzo delikatny, mięciutki, błyskawiczny, siostrzyczka i... ⇖ 3319
Przepyszne, delikatne, wilgotne, szybkie, bez miksera, tyle... ⇖ 734
Bardzo szybki, lekki i pożywny obiad. Uwielbiam makarony i... ⇖ 697
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1899
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1302
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































